Om ST-Nails

Placeret i Stenstrup

Flere års erfaring

Hos ST – Nails & Brows byder jeg dig velkommen i de hyggelige lokaler på Gemalvej 17 i Stenstrup, her er der gratis parkering på klinikkens egen p-plads. 

Klinikken ligger lidt ude på landet tæt på togstation og motorvejen.

 

ST – Nails & Brows startede op i 2015, og i dag har jeg fået stor faglig kompetente indenfor flere fagområde.

Jeg har skabt en hyggelig og hjemlig atmosfære i klinikken, med udsigt til haven og mark.

Her skal det altid være behageligt at komme og få et godt grin med på vejen, mine kunder er altid i højsædet og kan føle sig trygge og velkomne hos mig.

Jeg står altid klar til at hjælpe og rådgive dig hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kigge ind forbi til en lille snak.  

 

Jeg er uddannet indenfor alle område som jeg tilbyder og hele tiden holder jeg mig opdateret med de nyeste trend og teknikker i branchen, så jeg altid kan tilbyde dig det bedste, samt bruger jeg kun de bedste produkter på markedet som er godkendte og følger alle eu regler.

 Det giver dig som kunde den bedste sikkerhed for kvalitet og en professionel behandling. 

 

Jeg lægger stor vægt på at imødekomme dine evt. ønsker til den pågældende behandlingen, uden at gå på kompromis med kvalitet og de fakta der skal overholdes ved den enkelte behandling. Jeg mener det er rigtig vigtigt at du som kunde er med under hele behandlingen, og er blevet velinformeret. 

 

Du er også altid velkommen til at følge mit arbejde på både Facebook og Instagram.

Der igennem kan du også altid få kontakt til mig.

 

Jeg glæder mig meget til at byde dig velkommen, i min lille klinikken i landlige og hyggelige omgivelser.

 

 

De bedste hilsner 

 

Sally Trige 

Book tid til din behandling